Verseny

2024.03.14. 12:52

Nemzetközi Karate Kupát szerveztek a Sárvár Arénában

Szombaton Nemzetközi Karate Kupát szerveztek a Sárvár Arénában. A rendezvényre Ágh Péter országgyűlési képviselő és kisfia is részt vettek.

Polgár Patrícia

Forrás: VN

Sárváron nagy hagyománnyal bír az évente megrendezett Sárvár Kupa, ami mostanra, a 22. versenyévre nemzetközivé nőtte ki magát: meghívást kaptak román, cseh, szlovén és osztrák klubok is – nyilatkozta korábban Németh Róbert edző, a Sárvári Shotokan Karate Egyesület elnöke a rendezvényről.

A kupán kisfia társaságában megjelent Ágh Péter országgyűlési képviselő is. - Köszönet Németh Róbertnek és csapatának, hogy ismét tovább öregbítették a város hírnevét a Sárvár Kupával. Ez a rendezvény is rámutat, hogy szükség volt arra a közös munkára, amelynek révén megépült a Sárvár Aréna, hiszen egyrészt a város fedett közösség helyszínt nyert, másrészt erősödni tudtak ezáltal a helyi sportszövetségek, közösségek – fogalmazott Ágh Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában