Díjakat is osztottak

2024.03.15. 11:42

Slam poetry, blues-improvizáció és kiváló szombathelyi kollégisták: remek hangulat a 27. Berzsenyi-napon - fotók

Újra megtöltötték a VMSZC szombathelyi Berzsenyi-kollégiumának diákjai az ELTE SEK dísztermét. A maga nemében egyedülálló eseményen díjazták a kiváló kollégistákat, és nem maradtak el a zenés-táncos produkciók sem. A 27. Berzsenyi-napon is remek volt a hangulat.

Csabai Bernadett

Fotó: Unger Tamás

Slam poetry és blues-improvizáció zongorán - így kezdődött az idei Berzsenyi-nap az ELTE SEK dísztermében. .  A nyitóprodukciók után a Grasl Ottó, a kollégium vezetője adta át a kiváló kollégistáknak járó díjat. Elismerést kapott Németh Alexandra (kétszeres kiváló kollégista), Geréb Izabella (kétszeres kiváló kollégista), Egyed Bendegúz (kétszeres kiváló kollégista), Győrkös Rudolf, Csobán Mirkó, Várkony Márk, Pikler Márk, Bogdán Krisztina, Garas Szimonetta, Bakos Réka, Károlyi Abigél, Lokotár Viktória, Bognár Petra, Horváth-Kántor Máté.

Hagyomány, hogy a berzsenyis öregdiákok kiválasztanak egy különdíjast az eddigi kiváló kollégisták közül. Idén Horváth Ildikó öregdiák adta át a különdíjat Bogdán Krisztinának. Díjazták a kollégiumi sportélet kiemelkedő képviselőit, az asztalitenisz, a darts, a csocsóbajnokság győzteseit is.

A jutalmak kiosztása után folytatódott az előadások sorozata, a berzsenyis diákok szórakoztató műsorral készültek. A kollégisták videót is készítettek az elmúlt év legjobb pillanatairól: vetítéssel zárult az esemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában