Helyi közélet

2024.03.09. 12:12

Tudtuk, hogy a lánglovagok úriemberek: nőnapon köszöntötték kolléganőiket

Nem kérdés, a vasi lánglovagok (is) igazi úriemberek: nőnap alkalmából köszöntötték kolléganőiket.

Tömböly Ágnes

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok is köszöntötte a nőket a vasi igazgatóságon

Fotó: VN/Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nőnap alkalmából a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon és a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen dolgozó hölgy munkatársakat is köszöntötték a vezetők pénteken. 

Nőnapi köszöntés a katasztrófavédőknél Szombathelyen
Fotó: VN/Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

"Az igazgatóság és a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hölgy munkatársait dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, igazgató, Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes és Horváth Zoltán tűzoltó ezredes, gazdasági igazgatóhelyettes fogadta az igazgatóságon" - írták a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. 

Dr. Bognár Balázs a hölgyeknek Szabó Lőrinc „Mozart hallgatása közben” című versével mondott köszönetet mindazért a munkáért és helytállásért, amit a mindennapokban folytatnak a munkahelyen és otthon, szülőként. A dandártábornok jó egészséget kívánt, majd az igazgatóhelyettesekkel együtt egy virág átnyújtásával fejezték ki tiszteletüket és elismerésüket a hölgy munkatársaknak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában