Nagy az igény rá

2024.04.05. 13:07

Bölcsőde épül Gencsapátiban - szeptemberben jöhetnek a gyerekek

Huszonnégy férőhelyes, kétcsoportos bölcsőde épül Gencsapátiban. Szeptembertől már birtokba vehetik a gyerekek.

Vaol.hu

Fotó: Ohr Tibor

Amint azt Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a településnek korábban nem volt bölcsődéje, viszont nagy igény mutatkozott rá, az összefogás és a példás közös munka révén pedig sikerül ezt az igényt kielégíteni. Ahol bölcsőde épül, ott fiatalok vannak, ott családok élnek - ez pedig azt jelenti, hogy bíznak a jövőben, a további fejlődésben. Így van ez Gencsapátiban is, ahol az elmúlt években több fontos fejlesztést is sikerült megvalósítani. 

Fotó: Ohr Tibor

Bodorkós Ferenc, Gencsapáti polgármestere hozzátette: az előző uniós pályáznak köszönetően megújulhatott a településen az iskola, az óvoda, a polgármesteri hivatal, az idősek otthona. Most pedig épül a bölcsőde  - két csoporttal, huszonnégy férőhellyel -, amelyre nagy szükségük van a fiataloknak. A polgármester reményét fejezte ki, hogy szeptember elsején megnyithatja kapuit az új intézmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában