Felkészülés

2024.04.23. 16:00

Horgászok Ligája: Lukácsházán rendezik az első fordulót, itt vannak a részletek

A 2024-es év TackleBait - Horgászok Ligája első selejtező fordulóját Freestyle Method Feeder szakágban 2024. április 27-én rendezik Lukácsházán az Abért II-es tavon. Ez egyben remek felkészülési lehetőség is lesz a május második hétvégjén esedékes országos bajnokságra.

Vaol.hu

Forrás: VN

 Mi is az a Horgászok Ligája? 

 2023-ban indult Horgászok Ligája versenysorozat összesen 14 elődöntővel és egy döntővel került lebonyolításra. Az elődöntőkön 256 horgász versenyzett a kiemelt díjazású döntőbe jutásért, majd a továbbjutók egy nehéz, taktikás pályán küzdöttek meg egymással Zalavégen a szektor elsőségekért, és az ezzel járó magas díjazásért. 2024-ben két szakágban - Freestyle method feeder és Freestyle rakós botos - lehet versengeni. Freestyle method feeder szakágban 7 darab 1 fordulós elődöntő és egy két napos-kétfordulós döntő, Freestyle rakós botos szakágban 5 darab 1 fordulós elődöntő és egy két napos-kétfordulós döntő lett betervezve!  

Minden elődöntőnek van külön díjazása is, érmek és TackleBait vásárlási utalványok formájában. Mindkét szakág döntője kiemelt díjazású, a dobogósok a dicsőség mellett gyönyörű serlegekkel és egy jelentős pénzösszeggel gazdagodnak! A döntők összdíjazása egyenként is meghaladja a 2 millió forintot - olvasható a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei szövetségének közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában