Programok

2024.04.19. 07:00

Kirakodók, zene, tárlat - Motoros felvonulás is színesíti a celli Tulipán Fesztivált

A tavasz egyik jelképe a tulipán, Celldömölkön pedig hagyományos rendezvény a tavasz és egyben a színpompás virág ünnepe, a Tulipán Fesztivál. A tavaszköszöntő programon gyermekkoncert, kiállítás, kreatív műhely, hagyományőrző programok, motoros felvonulás, kis vonatos városnézés, táncbemutatók és szabadtéri koncertek várják az érdeklődőket.

Polgár Patrícia

A Tulipánfesztiválról nem hiányozhat a piros kisvonat

Fotó: VN-Archív/CSG

Ma 10 és 14 órakor a Lóca együttes lép fel a város központjában, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár előtti téren. 17 órakor nyílik meg Németh Gyula fafaragó kiállítása, majd 18 órakor színpadra állnak a Kemenesi hagyományőrzők. Az estét 19.30 órakor Kim Serrano koncertje nyitja meg, majd fellép az Anna and the Barbies. Szombaton 10 órától Kemenesi piac – helyi termékek vásárával készülnek a kilátogatók számára a Géfin Gyula és a Szentháromság téren. 

A kirakodóknál dísztárgyak, ékszerek, kézműves textíliák, -gyertyák, gyerekjátékok, festmények, gasztronómiai és fazekas termékek, lakásdekoráció, amigurumi figurák, lakásdekoráció vásárolható, de lesz arcfestés, henna és csillámtetkó is. Szintén 10 órától kreatív műhely és Paprika Jancsi várja a gyerekeket. 15 órától Tiéd a színpad, 16.30-tól motorosok veszik birtokba a várost és vonulnak fel Celldömölk utcáin. 18 órától Pomázi Zoltán idézi meg a magyar beat hőskorát, 20 órától fellép a Stage Pass, 22 órakor a fiatalok kedvence, Manuel ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában