Videó

2024.04.19. 20:50

Már térdig ért a gaz a Derkovitson - Jagodits Zsuzsa több problémát említett

Térdig ért a gaz a Bem József utcában – mutatta videóbejegyzésében Jagodits Zsuzsanna. A rendezetlen környezet miatt a patkányok is elszaporodtak a környéken a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje szerint.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Jagodits Zsuzsa

„Itt járok a Bem József utcában, és ahogy látszik, térdig ér a gaz” – mondta csütörtökön megosztott videójában Jagodits Zsuzsanna. A Fidesz–KDNP képviselőjelöltje úgy látja, nem ez az egyetlen probléma, ami a Derkovitson élők számára különösen nagy gond, és veszélyforrást jelent. Szerinte a gondozatlan aljnövényzet mellett a cserjék metszése sem történik meg a megfelelő módon. – Emiatt aztán nagyon sok helyen találkozunk rágcsálóirtókkal, hiszen elszaporodtak a patkányok, és ez is óriási problémát okoz sokak számára – fogalmazott Jagodits Zsuzsanna a közösségi oldalán megosztott videóbejegyzésében. A kormánypárt képviselőjelöltje szerint fontos lenne rendet tartani a környéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában