Diáksiker

2024.04.13. 16:54

Második lett a szombathelyi Kelemen Alex – Megvannak a 7-8. évfolyamosok országos történelemversenyének eredményei

Pénteken és szombaton sikeresen lezajlott a 7-8. évfolyamos tanulók XXXI. országos történelem tantárgyi versenyének döntője az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központban. Az eredményekről honlapjukon számoltak be.

Tóth Katalin

Fotó: Szendi Péter

Az országos döntőn első helyezést ért el Kalmár Csaba, a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulója (felkészítő tanára Bálint Ákos), második helyen végzett Kelemen Alex, a Szombathelyi Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola Reguly Antal Nationalitäten Grundschule Steinamanger (felkészítő tanára Németh Erzsébet), harmadik lett Kun Vilmos, a budapesti ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola (felkészítő tanára Halász Judit) diákja. 

Minden döntőst és felkészítő tanárt emléklappal, könyvcsomaggal, könyvutalvánnyal, az Eötvös Loránd Tudományegyetem nevével fémjelzett ajándéktárgyakkal, továbbá S. Horváth Ildikó szombathelyi festő- és grafikusművész egy-egy alkotásával jutalmazták a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában