Helyi közélet

2024.04.17. 20:04

MCC: negyedik osztályosok jelentkezhetnek

Élmény, közösség és hasznos tudás – mindezzel már azok az általános iskolai felső tagozatos szombathelyi diákok is gazdagodhatnak, akik felvételt nyernek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szombathelyi képzési központjának Fiatal tehetség programjába.

Vaol.hu

A FIT az egyedülálló MCC-s életút első lépcsőfoka. Kárpát-medence-szerte, huszonhét helyszínen, köztük Szombathelyen is várják a most negyedik osztályos diákok jelentkezését: június 30-áig. A FIT program az MCC képzésrendszerének legfiatalabbakat megszólító eleme, amely már korai életszakaszban segíti a kiemelkedő képességű szombathelyi gyermekek kibontakozását, 5. osztálytól kínál képzést. Jelentkezni a fit.mcc. hu weboldalon lehet. A felvételire a következő tanév elején kerül sor. A felvételin a bizottság a diák motivációját, nyitottságát, elhivatottságát, intelligenciáját vizsgálja pszichológusok segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában