Fejlesztés

2024.04.11. 08:00

Támogatásból szigetelés: a meszleni egészségházat fejleszthetik a beruházással

Mintegy tízmillió forintnyi kormányzati támogatásból újul meg az orvosi rendelőként működő egészségház. Az önkormányzat a Magyar falu programban pályázott sikeresen.

Vaol.hu

Őri Zoltán polgármester és Ágh Péter az épület előtt

Forrás: Ohr Tibor

Ráfér már a felújítás a régi épületre, a beruházásnak köszönhetően a födém és a homlokzat is szigetelést kap. Vezetékes gáz hiányában csak a hét két napján, rendelési időben üzemel a fűtés, a felújításnak köszönhetően könnyebb lesz bent tartani a meleget – mondta lapunknak Őri Zoltán polgármester, aki beszámolt arról is: az előkészületek már javában tartanak, reméli, minél előbb megvalósulhat a beruházás. Ágh Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője személyesen gratulált a sikeres pályázathoz. Emlékeztetett: az elmúlt években több fejlesztés megvalósult már a településen a Magyar falu programban: kiépült a szennyvízelvezető rendszer, továbbá jutott forrás útfelújításra és játszótér-kialakításra is. – Köszönöm a közös munkát polgármester úrnak, dolgozunk tovább – fogalmazott lapunknak az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában