Nagy rajta a forgalom

2024.04.12. 09:30

Újabb botrányosan rossz állapotban lévő utca Szombathelyen az utca végén bónusz meglepetéssel

Tudjuk, hogy szinte végeláthatatlanul lehetne sorolni a botrányosan rossz állapotban lévő szombathelyi utcákat, de mi most újra kiválasztottunk egy kicsit elfeledett, de nagy forgalmat bonyolító utcát közülük.

Vaol.hu

Forrás: VN

A szombathelyi Selyemrét utcában nem csak személyautók fordulnak meg, de nagy a teherforgalom is, hiszen több gyár bejárata is innét nyílik. Az utca kicsi, de annál nagyobb forgalom van minden egyes nap. Elméletileg 50km/órás sebességgel szabadna haladni itt, de aki ezt megpróbálná, előtte mindenképp egyeztessen egy időpontot a futóművesnél, mert garantálható, hogy az autója hosszabb időt fog utána eltölteni a műhelyben.

Nem elég, hogy lehetetlen küldetésre vállalkozik az, aki ki akarja kerülni a kátyúkat, de a Zanati út felé haladva az útkereszteződésben még egy olyan meglepetés is vár minket, ami garantáltan felébreszti az embert: a két út között szintkülönbség van, ami akkorát dob az autón, hogy örülhetünk, ha az ülésben tudunk maradni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában