Elismerés

2024.05.26. 13:00

Bravúrosan szerepeltek a Szent Lászlós diákok az Országos Grafikus Programozói Versenyen

A sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola hét diákja jutott be az Országos Grafikus Programozói Verseny megyei döntőjébe, valamennyien a dobogón végeztek.

Polgár Patrícia

Forrás: Facebook/Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola

A iskola közösségi oldalán olvasható: 1998 óta minden évben megrendezik az Országos Grafikus Programozói Versenyt négy korcsoportban. 

A Szent László-iskolából idén heten jutottak be a megyei döntőbe, ahol az 1-es korcsoportban első helyen végzett Szalay István (4. a), a második helyen Göblyös Lilla (4. a), a harmadik helyen Sinka Soma (4. a ). Mint írják, az 1-es korcsoport számára a megyei döntővel véget ért a verseny, az országos ranglistát az iskolai és megyei eredmények alapján állították fel, így Szalay István országos 11. helyen végzett. 

Forrás: Facebook/Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola

A 2-es korcsoportban a dobogó első fokán végzett Szabó Máté (6. a), a második helyen Wellner Ferenc (6. a), a harmadikon pedig Göblyös Gábor (6. b). Szabó Máté kiemelkedő eredményének köszönhetően részt vehetett az országos döntőn is – olvasható az iskola beszámolójában.

Forrás: Facebook/Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában