Rendezvény

2024.05.26. 10:00

Ingyen palacsinta is lesz a jánosházi Családi Napon

Most először, de hagyományőrző céllal rendezik meg, nagyon színes a programkínálat.

Csabai Bernadett

Forrás: Pexels

Jánosházán idén először rendezik meg a Családi Napot a Batthyányi Lajos Általános Iskola és a Jánosháza VSE közös szervezésében. Mint megtudtuk, szeretnének hagyományt teremteni az eseménnyel, ami június nyolcadikán, 13 órától veszi kezdetét a Tóth Zoltán Sportlétesítményben.

Az esemény során számos szórakoztató és izgalmas programon vehetnek részt a látogatók. Lesz exatlon pálya, ahol a résztvevők próbára tehetik ügyességüket és állóképességüket. A sportkedvelők számára pétanque, foci, célba rúgó- és célba dobó verseny is lesz. Emellett akadálypálya, váltóverseny, kötélhúzás, csocsó és pingpong is várja az érdeklődőket. A diákok és szülők közötti barátságos mérkőzések is izgalmas pillanatokat ígérnek, a kicsiknek arcfestéssel is készülnek. A rendezvény alatt a látogatók finom falatokkal is kényeztethetik magukat: palacsintával, zsíros kenyérrel és friss limonádéval készülnek a szervezők. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában