Regisztrációval

2024.05.06. 19:15

Mozgás! - Szombathelyen tart toborzót a Monspart Sarolta-alapítvány és a gyalogló idősek országos klubhálózata

A Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány és az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózata Gyaloglóklub-toborzót tart május 14-én a Szombathelyi Haladás Sportközpont sajtótermében (Rohonci út 3.). Gyaloglás is van a programban: a Csónakázótó körül. Regisztráció: május 12-én 8 óráig.

Vaol.hu

Monspart Sarolta tájfutó világbajnok emlékezetére

Fotó: MW-archív/Szabó Miklós

Fél 10-kor kezdődik a regisztráció, 10-kor a megnyitó polgármesteri köszöntővel, aztán Monszpart Zsolt kuratóriumi elnök bemutatja a Mosa Alapítványt és az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózatát. 10 óra 25-kor dr. Amberger Erzsébet nyugalmazott tisztifőorvos Gyaloglással az életminőség javításáért címmel  tart előadást,  10.45-kor Kovács Krisztina szenior tréner, a MOSA Alapítvány szakértője az időskori mozgás speciális módszereirő beszéll. Aztán klubvezetői kerekasztal kezdődik: dr. Amberger Erzsébet (Soproni Gyalogló Idősklub), Félegyházi Éva (Tarjáni Szabadidősport Klub, Nordic Walking szenior Klub)  Kovács Krisztina  (Makka Egyesület elnöke; moderator), Prokoppné Teveli Petra (a MOSA Alapítvány koordinátora, Újpest futónagykövete, Futóklub vezetője, futóedző) részvételével.  11.50-től:  Gyaloglás a Csónakázótó körül, aztán szendvicsebéd.

Monspart Sarolta emléktáblájának avatása tavaly tavasszal a Normafánál
Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

Az esemény szakmai támogatói:  Aktív Magyarországért Felelős Államtitkárság; Kulturális és Innovációs Minisztérium; Miniszterelnökség; MVM Paksi Atomerőmű. A találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: május 12-én 8 óráig a https://forms.gle/1AvhHQ1MyZgJxs226 űrlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában