...avagy a döntés felelőssége

2018.01.31. 12:30

Baby blues érkezik a Koptik Odó utcai kamaraszínházba

A Titkos Társulat Baby blues című előadását hozza el Celldömölkre, a Koptik Odó utcába. Az élmények feldolgozására ugyancsak mód nyílik. Sőt: ennél sokkal többre is.

Ölbei Lívia

Komoly személyes és társadalmi problémák, színházi eszközökkel. Ilyen előadás a Baby blues is. Fotó: Titkos Társulat

 

Komoly személyes és társadalmi problémák, színházi eszközökkel. Ilyen előadás a Baby blues is. Fotó: Titkos Társulat

A budapesti Titkos Társulat február 6-án a Baby blues című tanteremszínházi produkcióval érkezik a Koptik Odó utcai kamaraszínházba (a meghívó a Soltis Lajos Színház). Az alaphelyzet az, hogy Bencét és Mancit egy fogorvosi rendelőben hozza össze a sors, néhány nappal később Manci teherbe esik. Összeházasodnak, vállalják a gyereket, pedig mindketten tisztában vannak azzal, hogy ez nem kiérlelt közös döntés, inkább a véletlen játéka folytán alakult így. Hogyan tovább? A szerző, Csizmás Kinga csak a történet első részét írta meg, a nézők egy hosszabb, elemző beszélgetés során találják ki a folytatást. Színészek: Kálócz László, Háda Fruzsina, Kárpáti Liza, Kardos János. Drámapedagógus-konzultáns: Gyombolai Gábor (a Káva-műhely színész-drámatanára) és Róbert Júlia. Az előadást rendezte: Kárpáti Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában