VN-RENDEZVÉNY

2018.02.19. 12:20

Nőnapi retrófesztivál és igazi sztárparádé

A kilencvenes évek hazai sztárjai és egy igazi világsztár, Dr. Alban ad nőnapi koncertet március 10-én az Arena Savariában.

VN

Zoltán Erika és csapata igazi nagykoncertet ad Fotó: Facebook

Ilyen még sohasem volt: nyolc magyar fellépő és egy külföldi világsztár a szombathelyi Arena Savariában március 10-én, nőnapon. Fellép a Kozmix, az Ámokfutók, a Groovehouse, Dj Szatmári és Jucus, Dj Dominik, a Desperádó, a TNT és Zoltán Erika is, aki ezúttal igazi nagyzenekarral érkezik, ezért ő százperces koncerttel készül.

Zoltán Erika és csapata igazi nagykoncertet ad Fotó: Facebook

Kiemelt fénytechnikára, látványos forgószínpadi megoldásokra, pirotechnikára, valamint egy hamisítatlan retró táncshow-ra kell készülniük azoknak, akik nem szeretnének lemaradni a legnagyobb tavaszi időutazásról, vissza a kilencvenes évekbe. A fergeteges hangulatról ráadásul nemcsak az elmúlt évtizedek magyar állócsillagai, de a világ legjobb hangú fogorvosa is gondoskodik, hiszen itt lesz dr. Alban. Kapunyitás már 17 órakor, koncertkezdés 18.30-kor lesz, a buli hajnalig tart. Jegyeket megyekártyás olvasóink kedvezményesen vásárolhatnak a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban (Szombathely, Széchenyi út 1., Celldömölk, Kossuth u. 15., Körmend, Szabadság tér 5., Szentgotthárd, Hunyadi u. 3., Sárvár, Árpád u. 7-9.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában