Vasi Zenészarcok

2018.03.09. 10:30

Ismerkednek a vasi zenészek – Bujtás Ervinnel beszélgettünk

A Vasi Zenészarcok sorozat elindítójával, Bujtás Ervinnel beszélgettünk az ötletről, az első esemény sikeréről és a további tervekről.

Lutor Katalin

Bujtás Ervin, a Vasi Zenészarcok sorozat szervezője közönségtalálkozó jellegű esteket képzel el Fotó: Szendi Péter

Vas megye bővelkedik a zenészekben, akik sok esetben nem is hallanak egymásról: akár a stílusbéli különbségek miatt, akár az egy időben tartott koncertek okán – nem tudnak találkozni, ismerkedni. Ez a sorozat a beszélgetés miatt jött létre, persze a zenélés sem marad el. Akárcsak egy közönségtalálkozó.

Bujtás Ervin, a Vasi Zenészarcok sorozat szervezője közönségtalálkozó jellegű esteket képzel el Fotó: Szendi Péter

A Vasi Zenészarcok sorozat kéthavonta jelentkezik, de a köztes űrt is kitöltik. Hangszerbemutatókat tartanak: elsőként Skultéty Rita mesél különleges ütőhangszerekről, főleg az afrikai dobokról. Ezeken az előadásokon a zenészeknek is lehetőségük lesz kipróbálni magukat más stílusokban, amire saját zenekarukon belül nem lenne lehetőség. Március 12-én, hétfőn a Pianho ’97 hangszerüzletben a Boglya zenekarral és Veres Mihaelával várja az érdeklődőket Bujtás Ervin. Felcsendül majd néhány popdal is a ’80-as évek végéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában