Soltis Színház

2018.03.28. 07:00

Nagy sikert aratott a Kányavár Győrben is

A Győrben megrendezett Regionális Diákszínjátszó Találkozón a Soltis Lajos Színház színistúdiósai arany minősítést szereztek Kányavár című produkciójukkal.

Ölbei Lívia

A celli stúdiósok és a Kányavár Fotó: Soltis Lajos Színház

 

A celli stúdiósok és a Kányavár Fotó: Soltis Lajos Színház

A Kányavár alapszituációja szerint „Sanyibá, a suli legnépszerűbb tanára összehívja diákjait egy érettségi előtti utolsó közös hétvégére, de mindnyájan lentragadnak az erdei házikó pincéjében. Felszínre törő érzelmek, kimondatlan sérelmek… tonhalkonzerv. Összezárva egy hétvégére okostelefonok nélkül.” A sikerhez tartozik a meghívás az áprilisi I. Országos Diákszínházi Fesztiválra, Miskolcra, a Nemzeti Színházba, ahol tehát az év legkiemelkedőbb előadásai között szerepel az Életízesítők csapata: Fodor Lili, Fogl Noémi, Gál Sándor, Tóth Ákos, Hegedűs Anna, Erényi Dorottya, Szabó Angelika / Sarlós Napsugár, Kovács Zsófi. A csoport vezetője, az előadás rendezője: Pesti Arnold, a Soltis Lajos Színház színésze, drámatanára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában