VÉP

2018.04.10. 10:00

Új helyszínen startol hétvégén a Vas-Film

Az amatőrfilmesek bázisa lesz hétvégén a művelődési ház: 66 alkotást vetítenek le szombaton délelőttől vasárnap késő délutánig az idei Vas-Filmen.

Tóth Kata

Kovács Péter, Meskó Krisztián és Iszakné Koszorús Judit a sajtótájékoztatón Fotó: Tóth Kata/ Vas Népe

 

Kovács Péter, Meskó Krisztián és Iszakné Koszorús Judit a sajtótájékoztatón Fotó: Tóth Kata/ Vas Népe

- Nagy változás történt a fesztivál életében: Vép fogadta be a kétnapos rendezvényt, de megmaradtak a szilárd alapok – fogalmazott Meskó Krisztián főszervező a Vas-Film Vas megyei Függetlenfilm Fesztivál hétvégi programját beharangozó sajtótájékoztatóján. Hatvanhat alkotás érkezett a pályázatra, ebből 44-et a versenyfilm-, 22-t az információs kategóriában vetítenek majd le a művelődési házban. Szombaton délelőttől estig és vasárnap kora délelőttől késő délutánig nézi meg a versenyfilmeket a zsűri, vasárnap reggel kezdődik az információsfilm-blokk. Kísérőprogramként képzőművészeti pályázatot hirdettek középiskolásoknak: a beküldött moziplakátokat és filmtárgyakat a szemle ideje alatt kiállítják. – Örülünk, hogy Vépre jött a fesztivál. Színesíti a programjaink sorát, és mi szeretünk újat adni a város lakóinak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a filmvetítésekre – jegyezte meg Kovács Péter polgármester a sajtótájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában