más híresség is érkezik

2018.09.14. 10:00

A győrvári szüreti fesztiválon ad koncertet Rúzsa Magdi

Az ország első számú popdívája, Rúzsa Magdi lesz a sztárfellépője a hét végi győrvári szüreti fesztiválnak. A Zala és Vas megye határán található község a térség egyik legnagyobb rendezvényének ad helyet pénteken és szombaton.

Gyuricza Ferenc

 

A rendezvények már ma este elkezdődnek, a hat órai fesztiválnyitót követően DJ MM retró-összeállítása szórakoztatja a közönséget, este pedig a Fáraó bulizenekar játszik. A szombati program tradicio nális szüreti látványosságokat is tartalmaz – délután egy órakor tartják a hagyományos felvonulást –, azt követően újra a szórakoztató zenés programok kerülnek a fókuszba. Délután négy órától az Apostol együttes ad koncertet, hét órától Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique áll be a lemezjátszó pultba, míg fél kilenckor Rúzsa Magdi koncertjével folytatódik a műsor. Az egykori Megasztár-felfedezett több mint egy évtizede a legsikeresebb hazai előadók közé tartozik, a szakma és a közönség elismerése övezi működését. A pop és a rock műfajában egyaránt otthon érzi magát, fellépései pedig mindig élményszámba mennek. Az énekesnő a közelmúltban Légzés címmel új dallal jelentkezett, aktuális koncertprogramját – amelyet Győrváron is láthat a közönség – e sláger köré építette fel. A műsor az ország legnagyobb fesztiváljain is elsöprő sikert aratott, s most a zalai és vasi közönség is láthatja. A szüreti fesztiválra jegyek a helyszínen még nagy számban kaphatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában