Különleges időutazás

2018.09.16. 21:55

Mert István a király – Időzített koncertváltozat az Arena Savariában

Az István, a király összes eddigi főszereplőjét ígérte a ma már bátran klasszikusnak mondható rockopera ünnepi koncertváltozata! Szombaton ámulhatott a közönség.

VN

István, a király – ünnepi koncertváltozat az Arena Savariában

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

 

Különleges időutazásra hívta közönségét az István, a király ünnepi koncertváltozata. Az idén 35 éves mű színpadi változatainak felejthetetlen jeleneteit, és eddig sosem látott archív felvételeket is láthattak a nézők a színpad mögötti óriás kivetítőn. Vagyis nemcsak zeneileg, de látványvilágát tekintve is különleges élményt nyújtott ez az este. A külön erre az alkalomra készített videomontázs részeként jelentek meg az archív felvételek, valamint a legendás mű jelentős színpadi változatainak számos emlékezetes jelenete. Mintha feltárultak volna a különben is titokzatosan működő idő rétegei. Úgyhogy most már ezt az estét is eltehetjük emlékbe, hogy aztán a további kerek István-születésnapokon bővülhessen tovább a „repertoár”. Mert tényleg István a király!

István, a király – ünnepi koncertváltozat az Arena Savariában
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában