Filmszínház

2018.09.07. 18:14

Van otthon 16 milliméteres kópiája? Adja kölcsön Szentgotthárdra!

Kezdődik az év végi visszaszámlálás a szentgotthárdi Csákányi László Filmszínházban: száz élményt ígérnek az év utolsó száz napjára. Idén azt is tervezik, hogy minél több 16 milliméteres kópiát levetítenek, lehetőleg helyi felvételeket.

Bakos Ágnes

Fotó: unsplash.com

Szeptember 23-án kezdődik az év utolsó száz napja, és már hagyományosan akkor kezdődik az év végi mozidömping Szentgotthárdon – emlékeztetett Sebestyén Dénes, a filmszínház szervezője. Idén múltidézésre készülnek: hagyományos 16 milliméteres kópiákról terveznek rendszeres vetítéseket. Hogy minél több történetet bemutathassanak, várják a kópiatulajdonosok jelentkezését. – A mozi nyitvatartási idejében várjuk mindazok jelentkezését, akik rendelkeznek ilyen filmekkel, és szívesen kölcsönadnák néhány előadás erejéig. Elsősorban helyi és megyei vonatkozású felvételeket – hangsúlyozta a szervező. Mozijeggyel honorálják a kölcsönt – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában