Ármányos puncspancs fenyeget

2018.10.11. 07:00

A Mesebolt Bábszínház vasárnap délelőtt tart premiert

Michael Ende Ármányos puncspancs című történetének bábos változatát október 14-én, vasárnap láthatja elsőként a közönség: 10 órakor a Meseboltban (MMIK). Négy éven felülieknek!

Ölbei Lívia

Az Ármányos puncspancs előadást Kovács Géza rendezi

Fotó: Nagy Jácint

A mesét bábszínpadra alkalmazta: Gimesi Dóra (Lázár Magda fordításának felhasználásával), zene: Kiss Dávid, tervező: Grosschmid Erik, rendező: Kovács Géza. Szereplők: Császár Erika/Gyurkovics Zsófia, Fritz Attila, Kosznovszky Márton, Kovács Bálint, Kőmíves Csongor. Arról van szó, hogy „szilveszter éjszakáján rettenetes dolog készül. Lidérczy, a varázsló laboratóriumában rotyog, fortyog, bugyborékol, bűzölög és gőzölög a világ gonosz varázslatainak leggonoszabbika, a legszörnyűbb bájital, a legborzasztóbb kotyvalék. Ha az álnok varázsló terve sikerül, a bájitalhatására az újévi jókívánságok rosszra fordulnak: elpusztul a Föld. De ez nem történhet meg! Az alkotók úgy látják, Michael Ende (akit a Végtelen történet szerzőjeként ismerünk) meséjében kaland és líra egyesül. A színpadi látvány is lenyűgöző lesz: hol kezdődik a báb, hol végződik az ember?

Az Ármányos puncspancs előadást Kovács Géza rendezi
Fotó: Nagy Jácint

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában