Léleköltő

2018.11.30. 13:00

Bemutatják Horváth Niki harmadik kötetét

Immár harmadik könyvének bemutatójára készül kolléganőnk, Horváth Nikoletta. Az Öröm ABC és a Kutyaszív szeretet című kötetet követően a LéleKöltő című munkája is elkészült – vasárnap pedig a közönséggel is megismertetik tartalmát, keletkezésének körülményeit.

Nemes Judit

Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Blogot és rovatot vezet, sportol és sok minden más tevékenységet végez, négy évvel ezelőtt az Év emberének választották meg egy országos szavazáson – mindemellett könyveket is ír. Két kötete jelent meg eddig, az Öröm ABC és a Kutyaszív szeretet. Előbbit írásainak gyűjteményéből állították össze, utóbbi hű társával, Lili kutyájával megélt mindennapjaikról, kalandjaikról, a feltétlen és önzetlen szeretetről szól. A hétvégén pedig harmadik kötetének bemutatójára készül a fiatal szombathelyi írónő, aki LéleKöltő című munkájáról beszélget majd Perlaki Nórival.

Horváth Nikoletta (középen) harmadik kötetében az életünket meghatározó találkozásokról ír
Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Legújabb könyvében az ember életében fel-felbukkanó fontos találkozásokat járja körül, olyanokat, amelyekről tudjuk, hogy fontos szerepük lesz majd sorsunk alakulásában: jobbá tesznek minket, valamit megtanítanak nekünk, vagy mélyebb önismeretre teszünk szert általuk. – legyenek azok pozitív vagy negatív élmények, hiszen a nehézségekkel is szembe kell nézni, hogy fejlődni tudjunk – vallja Horváth Nikoletta. December 2-án, vasárnap minderről szó lesz Szombathelyen, a Mólóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában