Büszkén viselhetik

2022.11.19. 07:00

Szalagot kaptak a hefelések - Nézze meg galériánkat!

Szebbnél szebb lányok, fess fiatalemberek és el-elérzékenyülő szülők töltötték meg pénteken este az ELTE SEK éttermét, ahol a Vas Megyei SZC Hefele Menyhért Szakképző Iskola szalagavatóját tartották.

vaol.hu

- Legyetek büszkék arra, hogy hefelés diákok vagytok és voltatok, akik jól jövedelmező, keresett és hiányszakmákat tanultok, ami megélhetést, magas kereseti lehetőséget biztosít a szakmát magas szinten művelők körében - mondta ünnepi beszédében Tóth Csaba, az iskola igazgatója. - Egy folyamatosan változó világban élünk, lépést kell tartani a fejlődéssel. Ha a minőséget tudjátok biztosítani, örömmel fognak hívni benneteket a megrendelők itthon és külföldön egyaránt - adta útravalóul a végzős tanítványok számára Tóth Csaba.  

Az intézmény technikumi képzésében tizenkét dekoratőr, öt magasépítő technikus, míg a szakképző iskolában hat asztalos, tizenhárom festő, mázoló, tapétázó, valamint három kőműves viselheti péntek óta a hefelés-szalagot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában