Színvonalas előa

2023.01.17. 12:00

Carmen a Szentmargitbányai Kőfejtőben - Színpadképes statisztákat és táncosokat keresnek operaelőadáshoz

A Szentmargitbányai Kőfejtő évadról-évadra színvonalas előadást kínál az opera rajongóinak. Az idei szezonban Georges Bizet Carmen című operáját mutatják be, amelynek kisebb szerepei még gazdájukat keresik.

Polgár Patrícia

Forrás: operimsteinbruch.at

Az operát július 12-én mutatják be, a premiert addig még számos próba előzi meg, ám mindenek előtt a darab statisztáit szeretné megtalálni a kőfejtő operájának stábja. Január 28-án, szombaton várják a jelentkezőket a kismartoni Esterházy-kastélyban.

A Carmen című produkcióhoz - a kőfejtő honlapján közzétett felhívás szerint - statisztákat és táncosokat keresnek. A számukra tökéletes statiszta fizikailag fitt, sportos, mozgékony, rugalmas és jól emlékszik az átfogó színpadi képsorokra. Ideális esetben jó a zenei- és ritmusérzéke, és nem az előadás alkalmával áll először színpadon. Minden fellépő fontos része ennek a nagyszerű produkciónak, ezért feltétlenül szükséges a megfelelő hozzáállás és mindenekelőtt a részvételi hajlandóság minden próbán és fellépésen – emelik ki.

A honlapon megtalálható a statiszták számára készített jelentkezési lap, amelyet - egy portréval és egy teljes alakos fotóval mellékelve - január 17-ig kérik, hogy küldjék el kitöltve Susanne Schrettnernek a [email protected] e-mail címre. A jelentkezőket előválogatás után írásban, a pontos időpontok megjelölésével hívják meg a castingra. A statisztákat a rendezőcsapat választja ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában