WSSZ

2023.04.01. 14:04

Kuss! – a szombathelyi színház JátsszMa Diákstúdiója újabb bemutatóra készül

A WSSZ JátsszMa Műhelye folyamatosan ébren tartja az érdeklődést. Most ifjúsági tragikomédia bemutatójára készülnek: Kuss! – avagy az elhallgatásnak nagy ára van.

VN

A JátsszMa Diákstúdió korábbi bemutatója volt a Hét - most új előadás készül

Fotó: Mészáros Zsolt/WSSZ

„Ha senkinek nem mondasz semmit erről, nem fogsz bajba kerülni.” Vagy: „Ami még fontosabb: mindenki, vagy csak egy ember?” A darabban egy középiskolás baráti társaság pár napját követjük nyomon: az elsőtől kezdve - amikor a bulizós este tragédiával végződik - az utolsóig, és még tovább…. A gyerekek a felelősséget nem vállalva keresik a megoldást a történtek elfedésére, miközben rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak. Végül a következményekkel nem foglalkozva mindenki a maga módján igyekszik kibújni a felelősség vállalása alól. Mert a lejtőn nincs megállás… A feszültséggel teli történet a fiatalok meggondolatlanságáról és kiszolgáltatottságáról szól, amely megrázóan, mégis komikusan mutat rá gyarlóságunkra. A szövegkönyv  Dennis Kelly DNS című drámájának felhasználásával készült.

Szereplők: Bedőcs Fruzsina, Binó Luca, Golub Emese, Nagy Gergely, Orosz Márton, Pomeisl-Csontos Katica, Sabáli Soma, Stifter Anett, Szabó Blanka Judit, Varga Tamás.    Zenei munkatárs:  Borsos Beatrix, mozgás:  Ostyola Zsuzsanna, hang, fény:   Simon Ottó, Katona Márk. Rendező:  Németh Gyöngyi.

Ott a helyünk április 5-én 19 órakor a WSSZ stúdiójában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában