Helyi kultúra

2024.01.07. 11:27

Imahét kezdődik hétfőn

Az Aliansz Imahét január 8-tól január 14-ig mindennap kínál programot három gyülekezetben.

Vaol.hu

 Az országos nyitóalkalom a Szombathelyi Baptista Imaházban lesz január 7-én, vasárnap 17 órától. Január 8-án, hétfőn 17 órakor a Református Gyülekezetben a babtista igehirdető a Szentirás tekintélyéről beszél. 

Január 9-én, kedden 17 órától a szintén a Református Gyülekezetben az evangélikus igehirdető témája: Jézus Krisztus az egyetlen. Január 10-én, szerdán 17 órától a Baptista Gyülekezetben evangélikus igehirdető beszél az evangélium holisztikus módon történő hirdetéséről. Január 11-én, csütörtökön 17 órától a Baptista Gyülekezetben református igehirdető Együtt a misszióban címmel mondja el gondolatait. Január 12-én, pénteken 17 órától az evangélikus Gyülekezetben baptista igehirdető lesz „A tanítványság és a misszió ára” témával.

 Január 13-án, szombaton 17 órától az evangélikus gyülekezetben a református igehirdető a türelmes kitartásról beszél. Január 14-én, vasárnap 17 órától az evangélikus gyülekezetben a baptista igehirdető témája: Előre a nagy misszióparancs teljesítésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában