Tárlat

2024.03.20. 07:00

Körmendi fotós szemmel Győrben

A győri József Attila Művelődési Házban állított ki a körmendi 3F-K Fotóklub tagsága.

Tóth Judit

Forrás: Jámbori Tamás

A Körmendi fotós szemmel című kiállítást Virág Lajos vizuális barangoló és fényvadász, okleveles fotográfus, a Győri Fotóklub Egyesület elnöke nyitotta meg, majd Fekete Tamás, a körmendi 3F-K Fotóklub vezetője - aki maga hozott képeket a kiállításra - mutatta be a alkotótársait, Bedőcs Gyulát, dr. Yi Xiao Bait, Gazsi Margarétát, Jámbori Tamást, Károlyi Barnabást, Lakosi Miklóst, Major Líviát és Pál Jánost.

A körmendi 3F-K Fotóklub 2011. április elsején kezdte meg működését a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár kulturális csoportjaként. A fotóklub tagja a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének, három klubtag felvételt nyert a Magyar Fotóművészek Világszövetségébe. A fotóklub rendszeresen állít ki Körmenden, szerepel MAFOSZ kiállításokon, hazai és külföldi fotóművészeti (FIAP) szalonokban. Több tag MAFOSZ és FIAP fotóművészi diplomával is rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában