SZoESE NB II. röplabda

2017.09.26. 19:39

Félcsapatnyian nem játszhattak

A több játékosát nélkülöző, átalakulóban lévő SZoESE NB II-es női röplabdacsapata papírforma-vereséggel kezdte a szezont.

Horváth Erika

Varga Nikolett, a SZoESE csapatának játékosa Fotó: Unger Tamás

Budaörsi DSE–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (14, 24, 10). – Budaörs, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Soltész, Bibók. Budaörsi DSE–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (14, 24, 10). – Budaörs, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Soltész, Bibók. SZoESE: GULKAI, VARGA N., Németh E., Bozzai, Demény Liza, Demény Laura. Csere: Börzsönyi, Nagy J. Edző: Bodzer Attila. Öt újonnan igazolt játékosát, a régiek közül pedig Kiss Laurát is nélkülöznie kellett a SZoESE-nek, mert az országos szövetségben nem készítették el időben a játékengedélyeket. Amúgy is az NB I-es Budaörs U21-es gárdája volt a mérkőzés esélyese. A hazaiaknál négy NB I-es játékos is pályára lépett. Jól, koncentrált játékkal kezdett a SZoESE, de az első szett második felében már rengeteg volt a nyitásfogadási hiba, és ellenállás nélkül adta meg magát vendéglátójának (25-14). A második szettet is nagy elánnal kezdték a vasiak, ezúttal folyamatosan vezet-tek és Gulkai Zsófia pontjaival közel kerültek a játszmagyőzelemhez is (18-23). De a rutinosabb budaörsiek egyenlítettek és maguk javára fordították az eredményt (26-24). A harmadik játékrészben a felpörgött hazaiak éltek a lehetőséggel, kihasználva az egyetemisták hibáit, a papírformának megfelelően lezárták a mérkőzést (25-10).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában