Labdarúgás

2017.10.29. 15:30

Pacsi Bálint: Szégyen és gyalázat

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Diósgyőri VTK (0-3) NB I-es labdarúgó-mérkőzést a két vezetőedző.

Pum András

Pacsi Bálint (Haladás): – Egyik oldalon mennyiség, másikon minőség. Szégyen és gyalázat amit védekezés címszó alatt bemutattunk. Emellett mind az első, mind a második félidőben olyan helyzeteket hagytunk ki, amit elsőosztályban nem lehet, ezeket pedig az ellenfél megbüntette. A Diósgyőr a szünetben olyan, az Illés Akadémián nevelkedett játékost cserélt be, aki most már válogatott. Hogy gondolok-e a kiesésre? Nem. De magyarázkodni felesleges, ez a játék nem arról szól, hogy mit csináltunk jól a mezőnyben, hanem arról, hogy minimum egy góllal többet rúgj ellenfelednél.

Bódog Tamás (Diósgyőr: - Az első félidőt jól kezdtük, ám 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást, ebben a periódusban szerencsénk is volt, kimaradtak a szombathelyi helyzetek. A második félidő már rendben volt, az üres területekre bemozogtunk, volt akarat, ötlet,és jókedv a játékunkban, megnyertük a párharcokat. Az ellenfél nem tudott mögénk kerülni. Ugyanakkor az első félidőben akadtak olyan hiányosságok, amiket ki kell elemeznünk. Ami a cseréket illeti Nonót és Ugrait a szünetben akartam behozni, hogy lendületet adjanak játékunknak, ám sérülés miatt spanyol játékosomat már korábban be kellett cserélnem. Szerencsére Ugrai – bár nem örült neki – megértette, miért csereként számolok vele. Ilyen az élet, ha a csapat nyer, az edző jól cserélt, ha kikap, akkor rosszul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában