Haladás

2017.11.08. 06:30

Este ÉLŐben jelentkezünk a Haladás Sportkomplexum nyitóünnepségéről

Kövesse élő tudósításunkat facebookon és a vaol.hu-n!

vaol.hu

November 8-án Haladás–Osijek meccsel avatják a Rohonci úti stadiont Fotó: Unger Tamás

Mi a program kezdetétől ott leszünk, és Ön ha esetleg nem személyesen ott lenni, ne bánkódjon – megmutatunk mindent, amit látni érdemes! Facebookon Horváth Izabella közvetít majd élő videót, Pum András sportújságírónk pedig folyamatos bejegyzésekkel értesíti az olvasókat a fejleményekről.

A stadion este 18 óra előtt nyitja meg kapuit, az ünnepség kezdetén warm up játékok, videók vetítése és színes programok szórakoztatják majd a kilátogatókat. Az esti műsor keretében beszédet mond Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere; Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár; Dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője.” - írja a komplexum weboldala.

Átadják a komplexum kulcsát, majd a HVSE elnöke is köszöntőbeszédet mond. A szalagátvágás és a Himnusz után izgalmas műsort ad a Szombathelyi Kötélugró Klub.

Tesztmérkőzésen avatták fel a Haladás Rohonci úti, megújult, impozáns, minden igényt kielégítő stadionját. A magyar öregfiúk-válogatott – soraiban például Détári Lajossal, Sallói Istvánnal, Véber Györggyel – a Haladás Legendák elnevezésű, szintén öregfiúk-együttessel vívott 2x30 perces találkozót. Utóbbiban pályára lépett többek között Hegedüs Péter, Illés Béla, Vörös Csaba. Sok-sok pengés megoldást, szép gólokat láthattak azok a nézők, aki meghívást kaptak a találkozóra. A meccset Kenesei Krisztián duplájával 2-0-ra a Haladás nyerte. A fotón zöldben a Haladás, pirosban a válogatott

 

 

Korábban már bemutattuk olvasóinknak a stadiont esti pompájában, sőt az első itt tartott mérkőzésről is beszámoltunk. Az Haladás az Osijekkel csap össze az első hivatalos meccsen a sportkomplexumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában