Egy-egy szettre volt erő

2017.11.01. 21:12

A HVSE/SI és a SZoESE sem bírt a kaposváriakkal

Kaposvári ellenféllel szemben maradt alul a Haladás VSE/Sportiskola és a Szombathelyi Egyetemi SE is a női röplabda NB II. 6. fordulójában.

Horváth Erika

Haladás/SI-Balatonfüred NB II. röplabda NJ

Haladás VSE/Sportiskola U21-RÖAK-Sport36 Kaposvár 1:3 (23, -22, -16, -18). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Mocsnik, Halász E.HVSE/SI: Majczán, Marton, SÖVEGJÁRTÓ, HORVÁTH K., Dabronaki, Vécsey. Csere: Csitkovics, Varró (liberók), Ferencz, Csóka. Edző: Petre Mircea Antonio. Az első szettben legjobb tudásukat nyújtották a szombathelyi fiatalok, meg is nyerték (25-23). A második játszmában is jó esélyük volt, de nüanszokon elbukták (22-25). A következő két szettben viszont kiütközött a rutintalanságuk, amit a vendégek kihasználtak (16-25, 18-25). 1. MCM-Diamant Kaposvári RA U21-Szombathelyi Egyetemi SE 3-1 (21, 17, -16, 19). – Kaposvár, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Vigh, Selega. SZoESE: Kiss L., Németh E., DEMÉNY LIZA, DEMÉNY LAURA, GULKAI, Nagy J. Csere: Bozzai.

Edző: Bodzer Attila.

Átlagon felül teljesített a HVSE/SI csapatában Sövegjártó Eszter Fotó: Nagy Jácint

Hiába kezdett jól és vezetett sokáig a SZoESE, a végjátékban dekoncentrálttá vált, és elbukta a szettet (25-21). A második játszmában egy rossz nyitásfogadás-sorozat jelentette a hullámvölgyet, amelyből már nem sikerült kimászni (25-17). A folytatásban a szombathelyieknek sikerült stabilizálni a játékukat, és ez játszmagyőzelmet ért (16-25). A negyedik szett közepéig a SZoESE vezetett, aztán a nyitásfogadási hibák végleg megpecsételték a sorsát. Egy nyerhető meccset hagyott kicsúszni a kezéből a vasi együttes (25-19).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában