női foci

2017.12.01. 21:37

A Mecsekalján játszik a Haladás-Viktória FC

A női labdarúgó-Magyar Kupa negyeddöntőjében szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC a másodosztályú Pécsi MFC-Keresztes Lovagok vendége lesz. 

Pum András

A támadó Öreg Cintiától gólokat várnak a vasiak Fotó: Szendi Péter

A szombathelyiek a Magyar Kupában az előző körben a második ligás Szeged otthonában nyertek 3-1-re, míg a pécsiek már egy fordulóval korábban elkezdték a sorozatot. Az Airnergy FC-t idegenben 2-1-re verték, majd Balatonfüreden 4-3-ra győztek. A pécsiek a hétcsapatos NB II. nyugati csoport negyedik helyen tanyáznak. a továbbjutás egy meccsen dől el.

A támadó Öreg Cintiától gólokat várnak a vasiak
Fotó: Szendi Péter

- Egyértelműen a továbbjutás a célunk – szögezte le Simon Attila. – Már csak azért is, mert a kupában a fináléba kerülés volt a célkitűzésünk, ehhez ugye még két ellenfelet kell legyűrnünk. A pécsiek nagyjából azonos játékerőt képviselnek előző ellenfelünkkel, a Szegeddel. Nem becsüljük le a mecsekaljai csapatot, ezért a jelenlegi legerősebb összeállításban lépünk pályára. Gruber Brigitta beteg, Fábián Dóra tanulmányi elfoglaltsága miatt hiányzik. Összeállítás: Bíró – Balogh, Tálosi, Fördős, Kun – Harsányi, Tóth A., Manhart – Szakonyi, Siklér, Öreg.

A másik három mérkőzést már lejátszották az elődöntőbe jutásért. Az MTK Győrött nyert 4-1-re, a Diósgyőr 8-0-ra a Nyírség vendégeként, az FTC pedig otthon 16-1-re az Újpest ellen. Az MTK, a Diósgyőr és az FTC tehát már a legjobb négy között van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában