női röplabda

2017.12.08. 21:18

Vasárnap a Berény a vendég

Utolsó hazai alapszakaszmeccsét játssza az NB I. A csoportjában a Haladás Szombathely női röplabdacsapata vasárnap 18 órától. 

Horváth Erika

Nem volt könnyű a nyíregyháziak magas és pontos sáncaival megbirkózni – Milana Reljicnek ezúttal sikerült. Fotó: Szendi Péter

A szerdai, Nyíregyháza elleni hazai Magyar Kupa-negyeddöntő (0:3) után ismét hazai környezetben, az új sportkomplexum csarnokában lép pályára a Haladás Szombathely együttese. Szombatról tették át vasárnap 18 órára a Jászberény elleni NB I-es bajnokit – hogy a röplabdameccsre érkezők ne nehezítsék a kiemelt kockázatúnak tartott Haladás-Videoton labdarúgó-mérkőzésen közreműködő biztonsági szolgálat munkáját.

Az újonc szombathelyi röplabdacsapat már másodszor játszik a jászberényiekkel. Az idegenbeli találkozón könnyen nyert az előző szezonban negyedik rivális.

- Az eddigi nyolc bajnokinkból akkor mutattuk a legrosszabb formánkat, ráadásul nélkülöztük Merklinnét és Milana Reljicet is – idézte fel az első találkozót dr. Mucsi Péter, a HVSE vezetőedzője. – Bízunk benne, hogy hazai pályán, az új termünkben acélosabbak leszünk, és legalább szetteket sikerül nyernünk. Nem lesz egyszerű, hiszen a jászberényieknek válogatottjaik is vannak. Szeretnénk a Nyíregyháza elleni mérkőzés első szettjében mutatottak szellemében játszani. Az újra edzésbe állt Pető Tamara játékára már számíthatunk, de Reljic ezúttal a combjával bajlódik.

Vasárnap 14 órától a Haladás U21-es csapata szintén az új csarnokban fogadja NB II-es bajnokin a Budaörsöt. Ugyanabban az időpontban az egyetemi csarnokban a MÁV Előre lesz a SZoESE vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában