SÁRVÁR

2018.02.06. 20:57

Készülnek az NB II-es női kézisek

Jól sikerült felkészülési tornával hangolt a közelgő bajnoki folytatásra három NB II-es Vas megyei női kézicsapat.

Tóth Gábor

A Sárvárfürdő Kinizsi SE szervezésében öt NB II-es női kézilabdacsapat lépett pályára a Sárvár 50 Kupa felkészülési tornán a Nádasdy iskola sportcsarnokában. A vasi színeket a házigazda Sárvár mellett a Büki TK, valamint a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia II. képviselte. A déli csoport listavezetője, az Inárcs-Örkény, továbbá a délnyugati csoport egyik élcsapata, a Hévíz tette teljessé a mezőnyt. A csapatok két csoportban kezdték a küzdelmeket, majd a két második helyezett játszotta a bronzmeccset, a két csoportgyőztes pedig a döntőt.

Eredmények, csoportmérkőzések: Sárvár-Inárcs-Örkény 20-16, SZKKA-Bük 24-26, Sárvár-Hévíz 16-23, Inárcs-Örkény-Hévíz 13-18. Bronzmeccs: Sárvár-SZKKA 22-17. Döntő: Hévíz-Bük 27-17.

Végeredmény: 1. Hévíz, 2. Bük, 3. Sárvár, 4. SZKKA, 5. Inárcs-Örkény.

Különdíjak, legjobb kapus: Petróczi Viktória (Sárvár). Gólkirály: Burkhard Lukrécia (Hévíz). Csapatuk legjobbjai: Vajda Virág (Sárvár), Berecz Nikolett (Hévíz), Szenczi Judit (Bük), Horváth Anna (SZKKA). Legsportszerűbb csapat: SZKKA. tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában