Karan

2018.04.11. 19:40

Feljelentette a Haladás a Rabusicot harcképtelenné tevő védőt

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es klubvezetése kérvényezte a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) a Rabusicot harcképtelenné tevő diósgyőri Karan felelősségre vonását.

Pum András

Rabusic számára minden bizonnyal véget ért a bajnokság Fotó: haladas.hu/Mikóczi Péter

 

Rabusic számára minden bizonnyal véget ért a bajnokság Fotó: haladas.hu/Mikóczi Péter

Mint arról beszámoltunk, a szombati Diósgyőri VTK- Szombathelyi Swietelsky-Haladás (1-2) NB I-es labdarúgó-mérkőzés 28. percében a hazaiak szerb védője, Dejan Karan hátulról úgy csúszott be a vasiak télen igazolt csatárának, Michael Rabusicnak, hogy bokája felett eltörött a sípcsontja. A cseh csatár lábát másnap, a szombathelyi kórházban begipszelték, három hétig mankóval közlekedhet, újabb három hétig rögzítőkötést kell viselnie, majd következik a rehabilitáció. Mire teljesen felépül, vége a bajnokságnak. Mivel a mérkőzés játékvezetője, Karakó Ferenc csupán egy sárga lappal figyelmeztette Karant, a Haladás vezetése hivatalosan kérte a fegyelmi bizottságot, hogy a grémium fegyelmi eljárást folytasson le a diósgyőri védővel szemben. Magyarul: utólag tiltsák el a játékost. A lefújást követően egyébként a DVTK trénere, Bódog Tamás sportszerűen elnézést kért kollégájától, Michal Hipptől a sérülés miatt, Karan pedig kedd délután üzenetben Rabusictól.

A fegyelmi tárgyalás csütörtökön lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában