szombathelyi csoport

2018.04.09. 21:55

Ikszelt a Spari, az Unyom – Folytatódott a megye II. osztályú labdarúgó-bajnokság

A 21. fordulóval folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság a szombathelyi csoportban.

Tóth Gábor

A séi Kovács Krisztián három gólt rúgott Fotó: Honvéd SÉ SE

A Csepregnek kedveztek a 21. forduló eredményei. Az éllovas ugyanis nem hibázott, míg az üldözői megbotlottak: a Balogunyom és a Spari erejéből is csak döntetlenre futotta, míg a Tanakajd kikapott. Tovább menetel a Sé, ezúttal a Gencsapátit verte biztosan. A Söpte alaposan kitett magáért, tíz gólig jutott a sereghajtó Rábahídvég vendégeként.

A séi Kovács Krisztián három gólt rúgott Fotó: Honvéd SÉ SE

Gyöngyöshermán-Szentkirály-Felsőcsatár 1-1 (0-1). – Szombathely, 80 néző, vezette: Sály K.

Gyöngyöshermán: Káldi – Szilvágyi, Horváth Á., Somlai, Kis, Hegedűs (Dénes), Szabó A., Szép, Kopácsi, Goda (Farkas E.), Serbán (Papp D.).

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai, László (Tóth K.), Krancz, Kiss M., Virág (Szládovics), Horváth Sz., Schmalzl, Horváth M. (Takács), Horváth L., Perlaki.

Gól: Szép, ill. Schmalzl.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egy kontragóllal szerzett vezetést a vendég. A második játékrészben óriási mezőnyfölényben játszott a házigazda, de csak egyenlítenie sikerült – a csatáriak ügyesen húzták az időt, a 45 percből talán 20 percet futballoztak a felek.

Honvéd Sé-Gencsapáti 4-1 (2-1). – Sé, 100 néző, vezette: Samu Cs.

Sé: Balogh D. (Bogyai) – Koroknai, Séfer, Wágner, Al Hersh (Soós), Kovács K., Werderits, Muzsai (Fichtacher), Farkas P., Uri, Horváth P. (Földi).

Gencsapáti: Szabolics – Varga D., Horváth D., Szekeres (Rudolf L. helyett), Rudolf D., Varga A., Vida, Molnár D., Németh P. (Markó), Lőrincz T., Molnár B.

Gól: Kovács K. (3), Uri, ill. Horváth D.

A hazai csapatban továbbra is rengeteg a hiányzó, eddig ugyanabban az összeállításban még egyszer sem sikerült kiállni. Akik viszont hétről-hétre pályára lépnek, a lelküket is kiteszik! A hazaiak nyomás alatt tartották ellenfelüket és egy szép támadás után a vezetést is megszerezték. A vendégek egy szabadrúgásból még egyenlíteni tudtak, de a válasz hamarosan jött, így hazai

előnnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben is űzte-hajtotta ellenfelét a Sé. És a sok helyzetük közül még kettőt értékesítettek. Egy végig hajtós, küzdelmes mérkőzésen a jól játszó hazaiak magabiztos győzelmet arattak a sokra hivatott vendégek felett.

Balogunyom-Bozsok 1-1 (1-1). – Balogunyom, 120 néző, vezette: Sebesi P.

Balogunyom: Zámbó – HAJÓS, Papp M., Homor M., Kiss M., Böle (Horváth I.), Homor D., Dávid, Fábián, Farkas M., Nemes.

Bozsok: MIKLÓS – Bigner, JAKAB, Horváth P., Kovács P., Radics (Tóth Á.), Rapi (Szárnyas), Könye, Kiss M., NÉMETH D., Pónácz (Sántha).

Gól: Fábián, ill. Radics.

A Bozsok lassító játéka átragadt a hazaiakra, belealudtak a meccsbe, a második félidőben ugyan fölényben játszottak, de nem tudtak ritmust váltani. A vendégek elérték, amiért jöttek. A Balogunyom U19-es csapata viszont pontveszteség nélkül vezeti a tabellát – ezért a teljesítményért jár a gratuláció!

Szentpéterfa-Tanakajd 2-0 (0-0). – Szentpéterfa, 150 néző, vezette: Horváth P.

Szentpéterfa: Páll B. – Udvardi (Baranyai), Török, Wágner R., Kajáry, Wágner M., Gaál R., Wágner Sz. (Tóth G.), Teklits, Hoós, Devecsery.

Tanakajd: Marcz L. – Könczöl Sz., Orsós J., Kölkedi, Marcz G., Orsós G., Rozs (Könczöl B.), Filakovszky, Tóth J., Tóth A., Komáromi.

Gól: Wágner M., Gaál R. Kiállítva: Tóth G. (80., Szentpéterfa).

Az erősen tartalékos hazai csapat a tisztes helytállás reményében lépett pályára – ez a helytállás pedig olyan jól sikerült, hogy összejött a három pont. A hazaiak nagyot küzdöttek, és alaposan meglepték esélyesebb, jobb erőt képviselő

ellenfelüket.

Elektromol Spari-Zanat 1-1 (1-0). – Szombathely, 40 néző, vezette: Németh L.

Spari: Pungor – Sipos (Holdosi), Csillik, Halász, Tóth A. (Tóth M.), Pulai, Dienes, Majtényi, Kelemen, Németh V., Németh R.

Zanat: Szalay – Schmidt, Szabó P., Szabó Z., Kiss M. (Ferencz), Guttmann (Stoica), Pörge, Tóth Zs., Lakatos (Orsós), Kovács G., Putz.

Gól: Pulai, ill. Putz. Kiállítva: Dienes (92., Spari).

A hazaiak négy alapemberük nélkül kezdték el a mérkőzést, ráadásul a 25. percben sérülés miatt újabb meghatározó játékosukat veszítették el. Az első félidőben egygólos vezetésre tett szert a Spari, ám a Zanat a második játékrészben kiegyenlített. Összességében a gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Rábahídvég-Söpte 1-10 (0-5). – Rábahídvég, vezette: Németh B.

Rábahídvég: Sándor – Rába (Szendei), Pap, Korándi, Smolczer, Horváth E. (Tamás R.), Dunai A., Tamás Z., Kiss S., Boda, Dunai M.

Söpte: Németh L. – Szakály, Varga Cs., Kovács E., Udvardi, Tóth P. (Lisztes), Pusker, Nagy K., Kovács Zs. (Légler, Horváth B.), Pereszteghy, Orbán.

Gól: Boda, ill. Kovács E. (3), Szakály (2), Pusker (2), Varga Cs., Udvardi, Orbán.

Ják-Csepreg 0-2 (0-1). – Ják, vezette: Héra Cs.

Ják: Iszak – Bődi, Neubauer, Kiss, Máté Cs., Iszak (Bauer), Máté D., Barbalits, Kóger, Somogyi, Zab.

Csepreg: Taródi – TÁJMEL, Kótai (Németh G.), STEINER M., BÜKI, BARANYAI, Pócza, Bánhidi (Reichardt), STEINER C. (Steiner Zs.), Kovács B. (Kovács Á.), Maráczi I. (Péntek).

Gól: Steiner C., Németh G. Kiállítva: Máté Cs. (Ják, 39.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában