i és ii. osztály

2018.05.11. 07:00

Folytatódik a megyei labdarúgó-bajnokság

A hétvégén folytatódik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, de pályára lépnek a csapatok a megyei II. osztály szombathelyi, sárvári és körmendi csoportjában is.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Megyei I.

Az éllovas Sárvár az olykor kiszámíthatatlannak tűnő Egyházasrádóc vendégeként folytathatja a menetelést – ha engedi a házigazda. Két jó szezont futó csapat csap össze a Répcelak-Lukácsháza derbin. Érdekes mérkőzésnek tűnik a Szentgotthárd-Celldömölk párosítás.

Megyei I. osztály, a 27. forduló menetrendje, szombat, 17.00: Király SZE-Ikervár (Talabér N.), Körmend-Vasszécseny (Bedi T.), Kiswire Szentgotthárd-Celldömölki VSE (Kondora T.), Kőszeg-Rum (Harcsár R.), Répcelak-Schott Lukácsháza (Bíró O.). Vasárnap, 17.00: Rábapaty-Vép (Mónos J.), Egyházasrádóc-Sárvár (Takács R.), Vasvár-Jánosháza (Héra Cs.).

Megyei II.

A szombathelyi csoportban egymás ellen lépnek pályára az élmezőny csapatai. A játéknap rangadóján a második Tanakajd az éllovas Csepreget fogadja – a Csepreg nagy lépést tehet a bajnoki cím felé. A tabella alapján a Balog-unyom-Szentpéterfa és a Sé- Spari összecsapás is izgalmasnak tűnik.

Szombathelyi csoport, a 26. forduló menetrendje, szombat, 17.00: Gencsapáti-Gyöngyöshermán-Szentkirály (Sály K.). Vasárnap, 17.00: Tápláni KSK-Rábahídvég (Samu Cs.), Honvéd Sé-Elektromol Spari (Kondor T.), Balogunyom-Szentpéterfa (Szabó I. Z.), Zanat-Felsőcsatár (Derdák M.), Tanakajd-Csepreg (Papp Á.), Bozsok-Ják (Szabó III. Z.).

Körmenden a Bajánsenye- Szakonyfalu találkozóra hívnánk fel a figyelmet. Ugyan a tabellán elfoglalt hely nem azt mondatná velünk, hogy ez lenne a forduló rangadója, ám az elmúlt hetekben mutatott játék és forma annál inkább. A nyolc mérkőzés óta veretlen hazaiak egy olyan gárdát látnak vendégül, akik a legutóbbi négy mérkőzésüket megnyerték. Igazi presztízscsatának tűnik a rangadó.

Körmendi csoport hétvégi menetrendje, 29. forduló, vasárnap, 17.00: Viszák-Csákánydoroszló (Sály K.), Bajánsenye-Szakonyfalu (Boda Gy.), Őriszentpéter -Szarvaskend (Hollósi G.), Körmendi Téglagyár-Nádasd (Horváth P.), Rábatótfalu- Körmend VSE (Németh L.).

A sárvári csoportban a Szeleste-Pósfa-Bük meccsen a negyedik helyezett látja vendégül a harmadik BTK-t. A szelesteiek az utóbbi hetekben igencsak törtek előre a tabellán, és éppen az a Bük a hétvégi ellenfelük, akit meg-előzhetnének egy dobogós hely megszerzéséhez. A fürdővárosiak kontrasztos mérkőzéseken vannak túl – egy győzelmet rendre egy vereség követ. – Ha minden marad a régiben, akkor most egy újabb sikernek kellene következnie. Nem kis fegyvertény lenne a részükről megfékezni a szelestei menetelést.

Sárvári csoport hétvégi menetrendje, 24. forduló, vasárnap, 17.00: Sitke-Püspökmolnári (Monostori I.), Gérce-Vásárosmiske-Pecöl (Bedi T.), Szeleste-Pósfa-Bük (Szvorda M.), Mersevát-Ölbő (Farkas G.). 18.00: Kemenes-alja-Uraiújfalu (Horváth L.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában