Sport

2018.05.13. 18:00

Jól szerepelt Linzben a Lurkó UFC

Tizenkét csapat közül a negyedik helyen végzett a Lurkó UFC az ausztriai, U11-es csapatok számára rendezett Stahlstadt Kupán.

Pum András

Tizenegy osztrák együttes mellett egyedüli külföldiként a szombathelyi Lurkó UFC vett részt az U11-es labdarúgótornán. A nyolc plusz egy fős csapatok két hatos csoportban 1x15 perces meccseket vívtak. A lurkósok a LAZ Welst 2-0-ra, a LASK Linzet 4-0-ra, a Sturm Grazot 1-0-ra verték, az SV Rieddel és a First Viennával gólnélküli döntetlenre végeztek. A szombathelyiek első helyen végeztek csoportjukban, a negyeddöntőben az FC Blau Wiss Linz gárdáját 1-0-ra legyőzték, az elődöntőben a First Viennától 1-0-ra kikaptak. A harmadik helyért vívott találkozó kiegyenlített játékot hozott, a rendes játékidő döntetlennel zárult. Büntetőkkel az osztrákok nyertek, így Vargovics Zsolt együttese a negyedik helyen végzett.

- Taktikai és technikai téren a többi csapat felett játszottunk, de a harcosság és a küzdeni tudás az ellenfeleknél jobban dominált – összegzett Vargovics Zsolt edző.

A Lurkó kerete. Szijjártó Áron, László Krisztián, Palkó Áron, Szijjártó Ábel, Pfender Gergő, Szekér Gergő, Rózsa Máté, Paizs László, Tama Máté, Szalay Márk, Pál Levente, Vert Bence, Zancsics Dávid, Öri Bálint, Horváth Benedek. Edző: Vargovics Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában