hazai pályán

2018.06.08. 07:00

Haladás-Dunaferr csata a bronzéremért

Pénteken (18.15) a Swietelsky-Haladás VSE-Dunaferr mérkőzéssel véget ér a bronzcsata az NB I-es futsalbajnokságban - amelyik csapat nyer, az dobogón zárja a szezont.

Tóth Gábor

Az egyik fél két megnyert meccséig tartó bronzcsata 1-1-es döntetlenre áll. Szombathelyen a Haladás nyert 3-1-re, Dunaújvárosban pedig a Dunaferr 4-1-re – ráadásul utóbbi mérkőzésen a vasiaktól kiállították Hajmásit. Nincs tovább: pénteken döntésre viszik a dolgot a felek!

- Nemcsak az eltiltott Hajmási Milánt veszítettük el a sorsdöntő meccsre, hanem a sérüléssel bajlódó kapusunkat, Sásdi Bálintot is – árulta el Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának mestere. - Riválisunk kiváló együttes, sok rutinos, képzett, válogatott szintű futballistát vonultat fel. Agresszív stílusban futsalozik, remekül védekezik, hatékony a kapu előtt, nem kell neki sok helyzet a gólhoz – roppant kellemetlen ellenfél. Tudjuk, hogy mit kell, mit kellene játszani ellene, de a taktikánk minőségi megvalósítása még várat magára. Ugyanakkor bár szűk a keretünk, a csapatunk nagyon együtt van, a társaság motivált. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy legyőzzük a Dunaferrt és begyűjtsük a bronzérmet. Bízunk a hazai pályában, a szurkolóinkban is. Németh Péter a búcsúmeccsét játssza, neki is szeretnénk egy szép győzelemmel kedveskedni. Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában