programok

2018.06.20. 20:00

Kick-box: Körmenden 40 éves fordulót ünnepelnek

A Rába-parti városban 1978 óta lehet harcművészettel foglalkozni. E negyven év tiszteletére a hétvégén mozgalmasnak ígérkező programot szervez a Castrum-Sec Dinamica SE Körmend elnöke, Andorka Imre 3 danos kick-box mester.

Tóth Gábor

A MJUS World Resort & Thermal Park Hotelben lesz egy nagyszabású ünnepi vacsora azok számára, akik segítik az egyesület működését, valamint azoknak, akik meghonosították Körmenden, illetve Vas megyében a kickbox a sportágat. Többek között a Magyar Kick-Box Szövetség elnöke, a kick-box magyarországi meghonosítója, Galambos Péter is elfogadta a meghívást. Vasárnap délután aztán Körmend Fő tere ad otthont az ünnepi rendezvénynek. Kezdésként 16.15-kor a Batthyány kastély előtt a Shadox együttes zenél a nagy színpadon. A ringben – 18. órakor – Bebes István polgármester mond köszöntőt, majd Király István, a Magyar Kick-box Szövetség alelnöke, az Európai Kick-box Szövetség első alelnöke is köszönti a sportolókat, a nézőket. A folytatásban a ringben egymást érik a legkülönbözőbb küzdősportfajták bemutatói, magyar bajnokok, világbajnokok, elismert sportolók veretes névsora lép közönség elé. A Castrum-Sec Dinamica SE Körmend csapata, dr. Baranyai Roland vezetésével küzdelemre ráhangoló ütésekkel, rúgásokkal, kombinációkkal szórakoztat. Majd négy küzdelem következik – három hazai, körmendi sportolónak (Baranyai Hanna, Joó Virág, Gordos Tibor, Pallósi Balázs) is szoríthatnak a nézők. De ringbe lépnek a két eredményes szombathelyi alakulat, a Controll SE és Agro Bio Classic Kick-Box Club harcosai is. Kifejezetten látványosnak ígérkezik a K-1 szabályrendszerben kiírt küzdelem. Ezután ismét a nagyszínpad előtt szórakozhatnak az érdeklődők a Sipőcz Rock Band koncertjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában