WJRF

2018.06.28. 18:34

Világbajnokságra utaztak a szombathelyi kötélugrók

Csütörtökön reggel utazott el a Floridában rendezendő világbajnokságra a Szombathelyi Kötélugró Klub öt versenyzőből és két edzőből álló csapata.

Horváth Erika

A szombathelyi küldöttség. Balról: Bánhegyi Attila, Varga Flóra, Nagy Lola, Simon Tira, Komlósi Kata, Nagy Lotti, Füle Magdolna Fotó: Szombathelyi Kötélugró Klub

A WJRF (World Jump Rope Federation) szervezet legnagyobb eseményén sorozatban negyedszer vesznek részt a szombathelyiek. A versenynek a tavalyi évhez hasonlóan Orlando lesz a házigazdája – harminc országból 895-en neveztek. A július 1-jén kezdődő vb első négy napja a korosztályos versenyeké, aztán a nagy döntők következnek már korosztályos megkötés nélkül a legjobb hat-hat versenyzővel, illetve csapattal.

A szombathelyi küldöttség. Balról: Bánhegyi Attila, Varga Flóra, Nagy Lola, Simon Tira, Komlósi Kata, Nagy Lotti, Füle Magdolna Fotó: Szombathelyi Kötélugró Klub

Nagy Lotti a 10 éven aluliak kategóriájában indul, a Varga Flóra, Nagy Lola, Simon Tira, Komlósi Kata négyest a felnőttcsapatok közé is benevezte Füle Magdolna és Bánhegyi Attila edző, de az egyéni számokban is megmutathatják tudásukat. Utóbbira egyelőre nem sok esélye mutatkozik Varga Flórának, aki múlt pénteken bokasérülést szenvedett. De az edzők azt remélik, hogy a versenyig hátralévő napokban javul annyit, hogy tud segíteni a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában