siker

2018.07.26. 18:49

Páros snapszertorna hazai pályán

Hazai, kőszegi sikerrel ért véget a páros snapszerbajnokság soros versenye.

Tóth Gábor

A győztes Németh Sándor (balról), Táncsics Péter kettős Fotó: MSSZ

Az elmúlt hétvégén hosszú idő után rendezett ismét hazai pályán, Kőszegen versenyt a Magyar Snapszerszövetség. Ezúttal páros versenyen ütötte a blattot 30 kártyás – hét órán keresztül. Az állandó és alkalmi párosok csoportokban, majd egyenes kieséses rendszerben snapszeroztak a 66 pontig tartó játszmákban. A verseny változatosságát és színvonalát jól jellemzi, hogy az aktuális magyar bajnok páros, a szombathelyi Tuczai Miklós és röjtökmuzsaji partnere, Peszlen Tamás ezúttal elvéreztek a csoportmeccsek során.

A győztes Németh Sándor (balról), Táncsics Péter kettős Fotó: MSSZ

A versenyt végül a kőszegi Németh Sándor–Táncsics Péter páros nyerte a szombathelyi Soronics Gáborné–Pajor Józsefné duó előtt, harmadik helyen pedig a Fonád Gyula– Horváth Dániel (Eger, Szombathely) kettős végzett. Július 28-án folytatódik a versenysorozat, két egyéni verseny is lesz szombaton: 14 órától a vassurányi sportnapon ülnek asztalhoz a kártyások, valamint a Heves megyei Demjénben is előkerülnek a lapok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában