Aranyos Vastyúkok

2018.07.05. 19:16

Teremtornát nyertek a Vastyúkok

Teremtornát nyert az Aranylábú Vastyúkok női kispályás labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

A celldömölki torna első helyezett csapata, az Aranylábú Vastyúkok Fotó: AVTYSE

Az alsósági tavaszi napok keretén belül adott otthont a kispályás női labdarúgótornának a celldömölki városi sportcsarnok. Az Alsósági Tigrisek által rendezett erőpróbára hat csapat nevezett, körmérkőzéses formában döntötték el a végső sorrendet. Az izgalmakban is bővelkedő tornán az első helyezésről végül az utolsó mérkőzés döntött, melyet meggyőző fölénnyel az Aranylábú Vastyúkok gárdája nyert – elhódítva így a kupát. A díjakat Celldömölk város polgármestere, Fehér László és Marics Sándorné önkormányzati képviselő adta át.

A celldömölki torna első helyezett csapata, az Aranylábú Vastyúkok
Fotó: AVTYSE

Az ATN Kupa végeredménye: 1. Aranylábú Vastyúkok (Boros Gabriella, Fogl Ildikó, Jobb Szilvia, Keresi Szimonetta, Lukács Kinga, Pulai Lilla, Schweiger Beáta, Tóth Lilla), 2. Alsósági Tigrisek, 3. Old Tigers, 4. Teskánd, 5. Rábapaty, 6. Aptivwomen.

A torna gólkirálynője Pulai Lilla (Vastyúkok SE) lett, a legjobb kapusnak Nagy Katalint (Old Tigers), legjobb játékosnak pedig Gelesits Lucát (Alsósági Tigrisek) választották. Különdíjat kapott még Balhási Nóra (Old Tigers) és Nagy Bianka (Teskánd). TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában