Halmosi Zoltán-kupa, 3. forduló

2018.08.30. 20:24

Csepreg–Vasvár-összecsapás következik szeptemberben a megyei MK-ban

Sorsoltak a labdarúgó-magyarkupa megyei, Halmosi Zoltánról elnevezett sorozatában – a 3. forduló mérkőzéseivel folytatódik a küzdelem szeptember 19-én.

Tóth Gábor

A sorsolás szeszélye folytán összekerült egymással két megyei I-es csapat: a Csepreg a Vasvárt fogadja – egyikük búcsúzni kényszerül. Az Egyházasrádóc Bükön, a Celldömölk Nádasdon, a Kőszeg pedig Balogunyomban lép pályára. Mindhárom találkozó kiélezettnek tűnő mérkőzést ígér. A megyei III. osztályt a Rábagyarmat, Boba, az Újperint, a Bő, az Alsóújlak és a Kemenesmagasi képviseli. Sőt, mivel a Bő és az Alsóújlak egymás ellen játszik, egyikük a 4. fordulóban is érdekelt lesz – ami igen szép teljesítmény. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő gárda jut tovább.

Labdarúgó megyei magyar kupa, 3. forduló, szeptember 19., szerda, 16.30: Tanakajd (II.)–Kőszeg (I.), Rábagyarmat (III.)–Bozsok (II.), Boba (III.)–Szentgotthárd (I.), Újperint (III.)–Rum (I.), Répcevölgye Bő (III.)–Alsóújlak (III.), Viszák (II.)–Sitke (II.), Bük (II.)–Egyházasrádóc (I.), Kemenesmagasi (III.)–Pecöl (II.), Tutitextil Körmend VSE (II.)–Gérce-Vásárosmiske (II.), Balogunyom (II.)–Répcelak (I.), Szarvaskend (II.)–Rábapaty (I.), Csepreg (I.)–Vasvár (I.), Club Walnut Nádasd (II.)–Celldömölki VSE (I.).

A magyar kupa országos sorozata már véget ért Vas megyében, három fordulót játszottak a csapatok, három megyei I-es gárda, a Körmendi FC, a Király SZE és a Schott Lukácsháza jutott fel az országos főtáblára.

Idén meg egy kört biztosan rendeznek a megyei kupasorozatban, október 10-én lépnek pályára legközelebb az állva maradt csapatok.

Hamarosan kisorsolják a párosításokat az országos főtáblán is. Ha a három érintett vasi csapat közül valamelyik búcsúzni kényszerül a főtáblától, az csatlakozik a megyei sorozathoz – ahol természetesen még lesz lehetőség szép eredmény elérésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában