A döntőben már nem sikerült nyernie

2018.09.06. 21:44

Csillogó szombathelyi utánpótlás ezüstérem

A Szombathelyi Asztalitenisz Kör játékosa, Molnár Liza U10-es korosztályban legjobb magyar versenyzőként ezüstérmes lett az évadnyitó utánpótlás-ranglistaversenyen.

Pum András

Fotó: SZAK

A vasiak közül az U10-es korosztályban a SZAK fiatalja, Molnár Liza jutott főtáblára. Itt a tehetséges szombathelyi asztaliteniszező két szép győzelemmel egészen a döntőig menetelt, ahol színvonalas mérkőzésen 3-0-ra kikapott a romániai Pascuitól. Molnár Liza legjobb magyar versenyzőként ezüstérmet vehetett át. A négy évvel idősebbek mezőnyében, U13-as korosztályban is elindult Molnár, a főtáblán a 16 közé jutásért búcsúzott. A fiúk mezőnyében az U11-es korosztályban Poór Balázs (SZAK) a főtáblán, a nyolc közé jutásért vívott meccsen esett ki, csakúgy, mint az U12-eseknél klubtársa, Poór Patrik. Az U13-as mezőnyben Poór Balázs és Horváth Gábor (utóbbi szintén SZAK) a főtáblán a 16 közé jutásért vívott találkozókon búcsúzott. A büki Szeli Bertalan viszont bejutott a legjobb 16-ba, a nyolcaddöntőben esett ki. Az ifjúsági párosok (U18) mezőnyében a celldömölki Harkály Bálint–Bakonyi Bertalan-duó jutott a főtáblára, a negyeddöntőben búcsúzott.

Fotó: SZAK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában