A sereghajtó a vendég

2018.09.28. 20:06

Újabb győzelemre készül a Viktória FC

A női labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap 15 órakor a Haladás-Viktória FC az újonc Magyar Labdarúgó Egyetemet fogadja.

Pum András

A kapus Dömsödi Petra először kap lehetőséget az idei bajnokságban Fotó: Unger Tamás

Kevesen gondolták, hogy a Simon Attila vezette szombat­helyi együttes utolsó két – kőkemény – meccsén hat pontot szerez. Márpedig a vasiak a bajnoki címvédő MTK elleni 1-0-t követően egy hete Diósgyőrben 3-1-re nyertek, így nyolc pontjukkal már a negyedik helyen állnak a tabellán. Vasárnapi ellenfelük, az NB II nyugati csoportjának bajnoka, a Magyar Labdarúgó Egyetem (tavasszal még Pécsi MFC-Keresztes Lovagok néven futott) az első osztályban gyengén szerepel, mind a négy mérkőzését elveszítette, egyetlen gólt lőtt, 35-öt kapott. A papírforma tehát sima szombathelyi győzelmet ígér.

A kapus Dömsödi Petra először kap lehetőséget az idei bajnokságban
Fotó: Unger Tamás

– Amellett hogy két szép győzelmet arattunk, már négy forduló óta veretlenek vagyunk – mondta Simon Attila. – Hazai pályán, jó formában várjuk ellenfelünket: bízom abban, hogy a játékosaim komolyan veszik a találkozót. Már a mérkőzés elején megpróbáljuk agresszívan letámadni ellenfelünket és mihamarabb eldönteni a mérkőzést. Egy győzelemmel a dobogós helyre léphetnénk. Fábián Dóra combizomhúzódással bajlódik, Fördős Beatrix csak a napokban érkezett vissza a korosztályos válogatottól, Bíró Barbara pedig pihen. Össze­állítás: Dömsödi – Kopcsándi, Balogh, Tálosi, Kiss Zs. – Tóth A. – Szakonyi, Rácz, Manhart, Öreg – Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában