utánpótlás

2018.10.01. 18:17

Három fronton Felcsúton

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokságok 6. fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai a Puskás Akadémia vendégei voltak.

Pum András

Tóth-Gábor Kristóf lőtte az U19- esek gólját

Fotó: Illés Akadémia

U14

Puskás Akadémia–Illés Aka démia-Haladás 4-0 (1-0). – Felcsút, vezette: Kupi. Illés-Haladás: Olasz – SZVOBODA, Papp Cs. (Ligeti), MOZSÁR, Frák, VARGA O. (Magyar), Kovács B. (Varga D.), Somfalvi (Vékony), Bonyhárd, Mohos, UDVARDI (Stifter). Edző: Noé Dávid. Egészen a 26. percig mezőnyfölényben, jól futballoztak, domináltak, helyzeteket alakítottak ki a vasiak. Ekkor aztán a felcsútiak a semmiből vezetést szereztek. A váratlan gól megtörte a vendégeket, és ezt követően a jó erőkből álló hazaiak a szombathelyiek minden egyéni hibáját kihasználták. 7. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

Tóth-Gábor Kristóf lőtte az U19- esek gólját
Fotó: Illés Akadémia

U15

Puskás Akadémia–Illés-Haladás 7-1 (3-0). – Felcsút, vezette: Szabó D. Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Vigh, Horváth Á., Horváth K. (Kállai), Borbács, Pataki (Várnai), Iván, Miszori (Bolla), Knizs (Tama), Bátori-Tóth. Edző: Sipos Norbert. A sokkal jobb felcsútiak minden tekintetben felülmúlták a jól küzdő és a meccset egy pillanatra fel nem adó vasiakat – megérdemelten győztek. Gólszerző: Bogdányi. 7. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia. Az U16-os és U17-es bajnokságban az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót.

U19

Puskás Akadémia–IllésHaladás 3-1 (0-1). – Felcsút, vezette: Lengyel. Illés-Haladás: Kiss Á. – Horváth M., Nyári (Oláh), Szilágyi, Edelényi, Illés, Tóth-Gábor, Kiss B., Balogh F. (Keresztes), Bolla, Szekér (Halmai). Edző: Németh Szabolcs. Két ellentétes félidőt hozott a mérkőzés. Az elsőben a vendégek uralták a játékot, több helyzetet is kidolgoztak, megérdemelten szereztek vezetést. Szünet után a hazaiak kihasználták a szombathelyiek egyéni hibáit, és megfordították a mérkőzést. Gólszerző: Tóth-Gábor. 7. forduló, október 24., 10.00: Illés-Haladás–Diósgyőri VTK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában