labdarúgás

2018.11.04. 19:35

A 95. percben szerzett gól egy pontot ért a Sárvárnak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a nagyot küzdő Sárvár a hosszabbításban szerzett góllal játszott döntetlent a jó erőt képviselő MOL Vidi FC II. ellen.

Tóth Gábor

Fotó: Sárvár FC

Sárvár FC–MOL Vidi FC II. 1-1 (0-0). – Sárvár, 500 néző, NB III-as labdarúgó-bajnokság, vezette: Juhász.

Sárvár: Sásdi – MARÁCZI, Pados, Graszl, HORVÁTH A. – Kun, NYÍRŐ – Németh E. (Szántó, 69.),

SKRIBA, Hoós (Takács Á., 61.) – Varga K. (Koronczai, 79.). Edző: Bojan Lazic.

Gólszerzők: Skriba (95.), illetve Szalai (46.).

Kimaradt ziccerrel nyitotta a meccset a Sárvár. És a folytatásban is lendületben ma­radt, mezőnyfölény­ben fut­ballozott, több helyzetet kidolgozott, pontrúgásokból veszélyeztetett. De nem sikerült begyötörni a vendégek kapujába a labdát. Fordulás után viszont első kapuralövéséből megszerezte a vezetést a Vidi. A Sárvár nem roppant meg, harcolt tovább. Volt egy 11-esgyanús szituáció a fehérvári kapu előtt, ám a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett. Koronczai helyzeténél pedig a kapufa segített a Vidin. Ám a hosszabbításban siker koronázta a hazai erőfeszítéseket, Skriba jó 20 méterről, szabadrúgásból óriási bombát ragasztott a léc alá.

Bojan Lazic: – Benne volt még a lábakban a szerdai kupamérkőzés, de nagyot harcoltak a fiúk. Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, mégis örülnünk kell a döntetlennek. Sokat tettünk a pontszerzésért, nem érdemeltünk vereséget. Értékes ez az iksz!

Eredmények: Puskás A. II.–BKV 2-1, Dunaharaszti–III. Kerület 0-2, Nagykanizsa–Érd 0-1, Pápa–Csepel 4-1, Pénzügyőr–Andráshida 2-3, Szabadkikötő–Komárom 0-1, Ajka–Ménfőcsanak 4-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában